Help

AlgemeenInstellingenMijn GoGamesContact

Wat voor site is dit?
GoGames.nl is een gamessite. We surfen het internet af op zoek naar de leukste online games. Deze plaatsen we vervolgens overzichtelijk in verschillende categorieën op GoGames.nl.

Zijn de spelletjes op GoGames.nl gratis?
Alle spelletjes op GoGames.nl zijn 100% gratis!

Wanneer komen er weer nieuwe spelletjes op GoGames.nl?
Er verschijnen regelmatig nieuwe spelletjes op GoGames.nl. Wil je alvast weten welke spellen je binnenkort kunt verwachten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Waarom staan niet alle spelletjes op de voorpagina van GoGames.nl?
Als alle spelletjes op de voorpagina zouden staan dan wordt het een grote warboel, daarom staan uit elke categorie alleen de populairste spelletjes op de hoofdpagina. De rest van de spelletjes vind je op de 'meer games' pagina.

Kan ik via e-mail op de hoogte worden gehouden wanneer er nieuwe spellen zijn toegevoegd?
Jazeker! Als je naar 'Nieuwsbrief' op de beginpagina gaat en je emailadres invult zul je regelmatig een mailtje ontvangen met daarin de nieuwste en populairste spellen op GoGames.nl. Ook laten we je zien welke spellen je binnenkort op GoGames.nl kunt verwachten.

Waarom lukt het niet om een spelletje te spelen?
Om de spelletjes te spelen die op GoGames.nl staan, moet je beschikken over een Flash-plugin. Wanneer deze plugin niet op jouw computer is ge´nstalleerd, verschijnt er automatisch wanneer je een spel probeert te spelen een venstertje met de vraag of je deze plugin wilt downloaden. Kies 'Ja'.

Waarom duurt het soms zo lang voordat een spelletje opstart?
Voordat je een spel kan spelen moet het worden ingeladen. Wanneer jouw internetverbinding niet zo snel is, kost dit laden meer tijd. Je moet dan gewoon even wachten.

Ik zit op school en de spelletjes doen het niet.
School filtert (dat betekent dat sommige sites zijn geblokkeerd, zodat jij deze site niet kunt zien). Hier kunnen wij helaas niets aandoen, je kunt natuurlijk altijd wel een ander spel proberen. Het kan ook zijn dat school de oude pagina laadt, druk daarom op 'F5' of op 'vernieuwen' om de nieuwe pagina van GoGames.nl te bekijken.

Is het verstandig om een lange tijd achter elkaar spelletjes te spelen?
Het is niet slim om uren achter elkaar spelletjes te spelen op de computer! Je zit namelijk constant in dezelfde houding achter de computer. Daardoor kun je lichamelijke klachten krijgen, zoals RSI. Ons advies: neem om het half uur eens een kleine pauze (bijvoorbeeld door iets te drinken te gaan halen). Je zult merken dat je jezelf dan prettiger voelt dan wanneer je uren achter elkaar in dezelfde houding achter de computer zit.

Ik heb GoGames.nl als startpagina ingesteld, maar wil dit ongedaan maken.
Op de site heb je de mogelijkheid om GoGames.nl als startpagina in te stellen. Elke keer dat je dan internet opgaat krijg je GoGames.nl als eerste pagina. Wanneer je dit ongedaan wilt maken, klik je op de knop 'Extra' bovenin je beeldscherm. Er komt een menutje naar beneden. Helemaal onderaan in dit menu bevindt zich de knop 'Internet-opties...' Klik hier en je krijgt een venstertje te zien. Klik vervolgens op het tabblad 'Algemeen'. Je ziet dan de website 'http://www.gogames.nl/' staan in een tekstvakje. Verander dit adres in een ander gewenst adres. Klik vervolgens op 'OK' en je probleem is opgelost.

Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via deze pagina.